Для проведення нетрадиційних занять зі студентами спеціальності «Ресторанне обслуговування» було запрошено практичних працівників закладів ресторанного обслуговування міста Мукачеве.

Майстер-класи від професіоналів пролетіли як на одному диханні. Вони були сповнені професійних настанов і практичних порад майбутнім фахівцям сфери ресторанного бізнесу.

Гості розповіли про свій професійний шлях, секрети успіху в досягненні кар’єрного росту, ознайомили з сучасними вимогами до працівника сфери послуг.

Пан Евген вже багато років поспіль працює в кращому ресторані міста – «Міленіум». Метр відкрив секрети швидкого сервування столів та подавання страв одночасно на шість персон.

Генадій, бармен популярного пабу «Big Ben»,ділився своїм досвідом, різноманітними життєвими ситуаціями, які виникають у роботі бармена.

Потім спеціалістпрезентував приготування коктейлів класичними способами: білд, стир, шейк, леєр,котрі студенти мали змогу продегустувати.

Подібні заняття із запрошенням практичних працівників проводитимуться і в  майбутньому, адже саме завдяки професійним навичкам студенти отримують максимум корисних знань.

Викладач спецдисциплін: Химич Тетяна Володимирівна

PBdce_idsmU lw1wDqWyu9g

 PXYv0zTIlYw eckTFvbbRd4

  yWX5JCvv28Q WN-NW3vP1mg 0q72JAvS_T0 o1GfKT2Lq9g

Ba-qWEKZkKo -07BEeYPLV4

qPnBCWORh4s Ip-lkBDd8W8

q_-aIx0L23I

auxCI4CC0u4 dqfQ3FH_1K8

kRU0w3JZX-0 9GLyDnS7AMc

9MvX_hsBKaU Z_-Xl7Wn3Uo

3qkHgdrms6I RIXqVb2NH74

uUy7etKa7xQ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *