Якщо відвідувати екскурсії, то такі, які надають досвід та  розвивають студентське уявлення про ресторанний бізнес. 

Нещодавно власник автентичного (крафтового) ресторану Віктор МИХАЙЛОВ запросив студентів готельно-ресторанної справи на екскурсію. Успішний ресторатор високого рівня ділився досвідом, дав поради на майбутнє і, звісно, запропонував нашій молоді долучитися до команди професіоналів.

Для нас, студентів, – це можливість зрозуміти звʼязок теорії із практикою, можливість побачити на власні очі виробництво екологічної продукції, почути безцінні настанови  людини з величезним досвідом.

Ми дуже цінуємо такі пізнавальні зустрічі, тож висловлюємо щиру подяку власнику і всьому колективу ресторану «Порядний ґазда» за відкриті двері і серця для майбутнього покоління сучасних рестораторів. 

 

Староста 231 групи, Чичкарьова Олександра

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *