Якщо відвідувати екскурсії, то такі, які надають досвід та розвивають студентське уявлення про ресторанний бізнес.
Нещодавно власник автентичного (крафтового) ресторану Віктор МИХАЙЛОВ запросив студентів готельно-ресторанної справи на екскурсію. Успішний ресторатор високого рівня ділився досвідом, дав поради на майбутнє і, звісно, запропонував нашій молоді долучитися до команди професіоналів.
Для нас, студентів, – це можливість зрозуміти звʼязок теорії із практикою, можливість побачити на власні очі виробництво екологічної продукції, почути безцінні настанови людини з величезним досвідом.
Ми дуже цінуємо такі пізнавальні зустрічі, тож висловлюємо щиру подяку власнику і всьому колективу ресторану «Порядний ґазда» за відкриті двері і серця для майбутнього покоління сучасних рестораторів.
Староста 231 групи, Чичкарьова Олександра