Цього року підведення підсумків проходження практики студентами спеціальності “Ресторанне обслуговування” проходило у новому форматі – кейтерингове обслуговування.

Студенти ІІ курсу 231 групи охоче взялися до підготовки заходу під вмілим керівництвом викладача спецдисциплін – Химич Тетяни Володимирівни.

Три команди здійснювали обслуговування ранкового сніданку, прийому іноземних туристів та дитячого дня народження.

Студент ІІІ курсу  331 групи – Микуланинець Валентин разом із гостем з ресторанного комплексу «Big Ben» барменом Геннадієм продемонстрував своє вміння у приготуванні фруктових коктейлів.

IMG_5793 IMG_5786

IMG_5809 IMG_5800

57597105272ff-image0043 IMG_5807

5759710544a8c-image0047

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *