Дисципліна «Організація і технологія торговельних процесів» сама по собі надзвичайно цікава, адже орієнтує студентів спеціальності Підприємництво, торгівля і біржова діяльність на вироблення нестандартного мислення на основі вже відомих формул успішної торгівлі. Про правила продажу непродовольчих товарів (а це і була тема заняття) студентам відомо із теоретично-практичних курсів, які викладають О.Ю.Клепа і Т.Й.Епереші, а практичний працівник пояснив основні правила продажу непродовольчих товарів на прикладі реальних ситуацій, пов’язаних із продажем мобільних телефонів, комп’ютерної техніки. Під час лекції директор магазину «MOYO», успішний випускник коледжу Богдан Сверида звернув увагу на особливості приймання, зберігання, продаж та обмін товарів даної групи, чим викликав жвавий інтерес у формі численних запитань від студентів 211, 212 груп. Тож мети досягнуто: на практичному матеріалі студенти детально ознайомилися із тонкощами продажу окремих груп непродовольчих товарів. Величезна подяка Б.Свериді від викладачів та студентів коледжу за співпрацю та отримані знання.
Ярослава Мисько, староста 211 групи