МАЙСТЕР-КЛАСИ ВІД ЛТЕУ

В рамках співпраці між МКТЕК та Львівським торговельно-економічним університетом було проведено 2 майстер-класи. Перший: «Наукова стаття: від ідеї до публікації», для педагогічних працівників та студентів-членів наукових гуртків, провела доктор економічних наук, доцент, перший проректор ЛТЕУ Барна М.Ю.
Під час презентації Марта Юріївна розповіла про типи статей; шляхи визначення актуальності обраної теми дослідження; критерії якісної статті; структуру публікації та тлумачення кожної з її частин; правила подачі статей до друку.
Другий майстер-клас для студентів спеціальності Готельно-ресторанна справа на тему: «Карвінг та виготовлення цукрових квітів» провели кандидат технічних наук, ст.викладач кафедри харчові технології  Іжевська О.П. та студенти спеціальності «Харчові технології» ЛТЕУ. Гості створили творчу атмосферу в аудиторії, чаклували над овочами і фруктами, демонструючи художній смак, вправність, за лічені хвилини перетворювали звичайні продукти на прекрасний декор страв, залучали запрошених до виконання окремих елементів нарізки.  Студенти коледжу, майбутні ресторатори, отримали  практичні навики, як можна з продуктів створити справжні витвори мистецтва, зробили перші кроки в освоєнні такого виду кулінарного мистецтва, як карвінг
У цей день також народилось багато нових ідей до подальшої співпраці МКТЕК та Львівського торговельно-економічного університету.

Свида Вікторія студентка
спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

24203870_712202075645693_1513695762_n 24252298_712202712312296_797229706_n 24252249_712202105645690_1627955744_n

24204749_712202685645632_1697671125_n 24257529_712202095645691_957351408_n 24257626_712202038979030_627281765_n

24273277_712202048979029_1991918129_n 24273242_712202065645694_1980392255_n 24257724_712202115645689_817367305_n

24251816_712202052312362_1077403165_n 24257306_712202028979031_1242094639_n  24204771_712202125645688_1936777427_n

24257529_712202095645691_957351408_n 24257708_712202042312363_425845755_n

24197102_712202085645692_947550208_o

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *