В рамках співпраці між МКТЕК та Львівським торговельно-економічним університетом було проведено 2 майстер-класи. Перший: «Наукова стаття: від ідеї до публікації», для педагогічних працівників та студентів-членів наукових гуртків, провела доктор економічних наук, доцент, перший проректор ЛТЕУ Барна М.Ю.
Під час презентації Марта Юріївна розповіла про типи статей; шляхи визначення актуальності обраної теми дослідження; критерії якісної статті; структуру публікації та тлумачення кожної з її частин; правила подачі статей до друку.
Другий майстер-клас для студентів спеціальності Готельно-ресторанна справа на тему: «Карвінг та виготовлення цукрових квітів» провели кандидат технічних наук, ст.викладач кафедри харчові технології Іжевська О.П. та студенти спеціальності «Харчові технології» ЛТЕУ. Гості створили творчу атмосферу в аудиторії, чаклували над овочами і фруктами, демонструючи художній смак, вправність, за лічені хвилини перетворювали звичайні продукти на прекрасний декор страв, залучали запрошених до виконання окремих елементів нарізки. Студенти коледжу, майбутні ресторатори, отримали практичні навики, як можна з продуктів створити справжні витвори мистецтва, зробили перші кроки в освоєнні такого виду кулінарного мистецтва, як карвінг
У цей день також народилось багато нових ідей до подальшої співпраці МКТЕК та Львівського торговельно-економічного університету.
Свида Вікторія студентка
спеціальності «Готельно-ресторанна справа»