Студенти 231 групи спеціальності «Ресторанне обслуговування» відзначили масляну особливо.
10 березня ми провели пару «Технологія приготування їжі» у кафе «Молочарня». Нам надзвичайно сподобався колектив офіціантка Марина та повар Ольга. Вони відкрили нам секрети приготування фірмових вареників та сирників. Нас вразила різноманітність страв з надзвичайно корисних молочних продуктів, виникло бажання  кожного дня вносити їх в свій раціон. Адже це не тільки корисно, але і надзвичайно смачно.

Студент 231 групи Росоха Владислав

Изображение 028 Изображение 026

Изображение 003 Изображение 025

Изображение 006 Изображение 023

Изображение 016 Изображение 019

Изображение 029 Изображение 0040

Изображение 031 Изображение 030

Изображение 0080 Изображение 0050

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *