Для студентів 3 курсу спеціальності «Готельно – ресторанна справа» викладачем фахових дисциплін Тетяною Химич в рамках вивчення дисципліни «Організація та технологія обслуговування в готелі» було проведено практичне заняття в одному з кращих готелів міста – «Фердинанд». Студенти мали змогу ознайомитися зі специфікою організації роботи в малих готелях. На практиці побачили, як здійснюється управління малим готелем, ознайомилися з організацією та технологією обслуговування у номерах. Адміністратор готелю Каріна розповіла про типологію номерного фонду, показала номери «люкс» «сімейний» та «стандарт». Вразив інтер’єр готельних номерів та приміщень загального користування: усе стилізовано та всюди присутній фірмовий знак готелю. Цікаво було дізнатися про додаткові послуги, які надають гостям. Особливу увагу привернув ресторан готелю про який люб’язно розповіла управляюча Діана. Сніданок входить до вартості основної послуги. Сьогодні кухня ресторану пропонує гостям декілька варіантів сніданків: англійський, французький, український, вегетаріанський та групи туристів годують за типом «швецької лінії». «Фердинанд» – не лише чудовий, новий готель нашого міста, розташований на березі річки Латориця, це ще й прекрасна база практики для студентів нашого коледжу, які навчаються за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа».
Щиро дякуємо адміністрації готелю «Фердинанд» за чудову екскурсію та за плідну співпрацю!

Студентка 331 групи Канчій Віталія

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *