Саме в перший день весни для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа відбувся цікавий та навчальний батл на знання теорії і практики. Для цього було запрошено практичного працівника із чотирнадцятирічним стажем роботи у ресторані «Міленіум», старшого офіціанта Євгена БОНДАРЕНКА, який презентував бік практики, а з другого боку – теоретичного, виступила викладачка спецдисциплін Тетяна ХИМИЧ.
Багато різних деталей, які виникають у процесі роботи і про які не напишуть у книжках, було продемонстровано особисто Євгеном, а ось як вчить теорія, тобто про правила обслуговування, розповідала викладачка.
Найголовніше в таких практичних заняттях – це задоволені очі студентів та багаж знань, який вони отримують, працюючи практично. Здобувачі освіти дізнались про правила подавання страв багатотарілковим методом, правила подавання напоїв та як зручно переносити багато бокалів за допомогою таці.
Дякуємо пану Євгену за отриманий досвід, позитивний настрій та будемо і надалі продовжувати плідну співпрацю.
Актив 231 групи.