Організація обслуговування

Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарства Навчальний посібник
Мостова Л. М., Новікова О. В.

Організація ресторанного господарства

Організація готельно-ресторанного обслуговування. Навчальний посібник/ Лук’янов В.О., Мунін Г.Б.

Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства: Підручник.: [для вищ. навч. закл.] / За ред. П’ятницької Н. О.

Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства. Навч. посібник Архіпов В. В., Русавська В. А.

Мальська М. П. Ресторанна справа: технологія та організація обслуговування туристів (теорія та практика) Мальська М. П.

Профі. Офіціант

Ресторан як заклад сервісного обслуговування споживачів

Здорове харчування

Творчій проєкт Корисні страви

Які продукти корисні для нашого мозку, а які йому шкодять? Пояснює наука

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *