6 жовтня 2014 року студенти 221 та 322 груп на виховній годині під керівництвом академнаставників Малеш М.Ю. та Боднар Л.І.  провели квест по «Солодкому маршруту». Його завданням було дійти до пункту, що зазначався в умові, і сфотографуватись на фоні «солодкого» закладу. Групи були поділені на 3 підгрупи, кожна підгрупа мала свого капітана і різну умову. Останнім завданням кожної з підгруп було дійти до кондитерської «Майстерня карамелі».  Там на нас чекав солодкий сюрприз…

Майстри-карамельє показали нам майстер-клас по виготовленню справжньої, натуральної та ароматної карамелі. Це було просто неперевершено. Всі із захопленням спостерігали за цим дійством. Адже, на наших очах відбувалося невидане таїнство. Ми з нетерпінням очікували миті, коли зможемо насолодитися смаком теплої карамелі.

І ця мить настала! Кожного з нас охопили незабутні відчуття.  Кажучи відверто, для студентів бухгалтерського відділення така подорож була несподіванкою, чимось новим і смачним. До речі, таких кондитерських по всій Україні лише 5, і одна із них в нашому місті.

Обом групам така виховна година до вподоби, бо ми не тільки посмакували карамеллю, а й зуміли добре здружитись. Рекомендуємо всім спробувати. Вам обов’язково сподобається!

Студентка 221 групи – Даніелла Софілканич

Фотокореспондент Роксолана Лемак (221 гр.)

І команда подорожувала до “Шоколадниці” – вул. І.Зріні, 25

18

ІІ команда знайшла солодощі на вул. Недецеї, 39 – кавярня “Кімбо”

17

ІІІ команда мала знайти фірмовий магазин “Незабудка” – вул. Духновича, 14

19

20

Всі команди зустрілися на вул. Пушкіна, 12 – кондитерська “Майстерня карамелі”

21

В подарок – майстер-клас від майстрів-карамельє!

13

Початок процесу…

15

Карамель застигає…

16

Додають натуральні барвники…

11

Так робиться біла карамель

3

На термостолі формується майбутній “шедевр”

8

Ця “цукерка” важить 8 кг

9

Момент істини…

2

14

10

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *