З 14 по 20 березня 2016 року на Закарпатті проходить Тиждень угорської кухні, протягом якого у ресторанах, що приєдналися до акції, відвідувачам пропонується спеціальне меню та суттєві знижки – від 25 до 50%. І ми разом з академнаставниками Химич Т.В. (викладач рестаранної справи) та Малеш М.Ю. (викладач комп’ютерних технологій) вирішили скористатися цією нагодою, щоб більше дізнатися про кухню рідного регіону.

15 березня групи І курсу спеціальностей Ресторанне обслуговування та Бухгалтерський облік  поїхали на дегустування угорських страв у ресторан «Мисливська чарда», який у рейтингу «Кращий учасник туристичного ринку Закарпаття-2015» за версією «Турінформ Закарпаття» отримав номінацію «Краща закарпатська етногастрономія – 2015».

Ресторан-мотель розташований при дорозі і зовнішнім виглядом нагадує  куточок затишного відпочинку на лоні мальовничого узлісся. У дворі готелю під відкритим небом знаходяться альтанки для відпочинку. Нас розмістили в бенкетному залі, який був гарно засервірований. Затишна атмосфера, національний колорит, увага обслуговуючого персоналу – все було до вподоби відвідувача.

З меню студенти надали перевагу закарпатським стравам: бограч, бобгуляш, поливка з індички та рибні страви. Також ми мали можливість продегустувати другі страви – телятину у винному соусі та куряче філе з персиком і чорничним соусом.

Ми дізналися багато цікавого про угорську кухню та отримали майстер-клас від Химич Т.В. по складанню серветок. Ця екскурсія багатьом запам’яталася, і я сподіваюся, що це не остання наша подорож…

P.S. Наступного дня на занятті з інформатики ми продовжували вивчати тему «Електронні таблиці» і підрахували суму знижки та нашу економію. Вона склала майже 400 грн. Все-таки класно відчувати себе справжнім бухгалтером.

Староста 121 групи Марухнич Маріанна

QKMmcq7CMsQ

tBw-tO1kp2A ITBOcKQF-60

-fs44yhVD1Y 7hkg747we40 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *