Спеціальність Готельно-ресторанна справа, особливо гостинному туристичному Закарпатті, дуже потрібна, тому й багато охочих опанувати цей творчий фах. Отож, вивчаючи теорію, студенти 231 групи на практичних заняттях відпрацьовують навички грамотного обслуговування відвідувачів. Саме з цією метою для другокурсників було проведено відкрите заняття на тему: «Сервування тематичних столів» під керівництвом  Тетяни ХИМИЧ.

Попередньо студенти поділилися на групи та отримали завдання: вибрати тематику, посуд, декоративні елементи й засервувати  стіл. Перша команда сервувала стіл до Пасхи, друга мала тематику “Весняне свято”, а третя – “День народження”. 

Окрім цього, студенти показали набуті знання під час навчання, проходячи тести на початку заняття, також було дуже цікаве завдання: обрати правильний посуд за його назвою, з цим студенти впоралися відмінно. Найголовнішою частиною заняття, було саме сервування столу, згідно з усіма правилами та вимогами і обов’язковим дотриманням своєї тематики. Наприкінці відкритого заняття студенти відпрацьовували вміння подавати меню відвідувачам, дотримуючись етикету та правил. Студенти та присутні гості були задоволені відпрацьованими навичками, які зможуть удосконалювати під час проходження технологічної практики.

Староста 231 групи Ганна ГОНЧАРОВА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *