В рамках навчальної дисципліни «Технологія приготування їжі» разом з викладачем Химич Тетяною Володимирівною, 19 лютого студенти 2-го курсу спеціальності «Ресторанне обслуговування» відвідали заклад ресторанного господарства з колоритною назвою «Бограч».

Незабутнє враження створила атмосфера закладу. Оздоблені зали та столи в національному стилі викликали захоплення. Порадував професіоналізм робітників закладу.

В цьому ресторані студенти познайомилися з офіціантом Михайлом та шеф-кухарем Євгеном, які не тільки показали своє місце роботи, але і залучили у процес приготування фірмових страв та сервуванню столів, цікаво розповіли про тонкощі своєї роботи.

Справжньою насолодою було куштування приготовлених фірмових страв, які презентував шеф-кухар – «М’ясо по-угорськи» та «М’ясо по-полонинськи».

Після відвідування закладу у нас виникло бажання ще більше навчатися і стати справжніми професіоналами .

Студент 231 групи:  Росоха Владислав

tZqcyaNj8ug 7HiVpoYq1oo

znAHT62LiRA m-iY__5VT9k

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *