В рамках навчальної дисципліни «Технологія приготування їжі» разом з викладачем Химич Тетяною Володимирівною, 19 лютого студенти 2-го курсу спеціальності «Ресторанне обслуговування» відвідали заклад ресторанного господарства з колоритною назвою «Бограч».
Незабутнє враження створила атмосфера закладу. Оздоблені зали та столи в національному стилі викликали захоплення. Порадував професіоналізм робітників закладу.
В цьому ресторані студенти познайомилися з офіціантом Михайлом та шеф-кухарем Євгеном, які не тільки показали своє місце роботи, але і залучили у процес приготування фірмових страв та сервуванню столів, цікаво розповіли про тонкощі своєї роботи.
Справжньою насолодою було куштування приготовлених фірмових страв, які презентував шеф-кухар – «М’ясо по-угорськи» та «М’ясо по-полонинськи».
Після відвідування закладу у нас виникло бажання ще більше навчатися і стати справжніми професіоналами .
Студент 231 групи: Росоха Владислав