Готельний бізнес: теорія та практика. Мальська М. П., Пандяк І. Г. Організація готельно-ресторанного обслуговування. Навчальний посібник/ Лук’янов В.О., Мунін Г.Б. Організація готельного господарства: Навч. посібник // За ред. О.М. Головко Організація готельного обслуговування: підручник / М. П. Мальська, І. Г. Пандяк, Ю.С. Занько Основи готельної справи. Навчальний посібник Поделиться ссылкой: Натисніть, щоб поширити у X (Відкривається у новому вікні) X Натисніть щоб поширити через Facebook (Відкривається у новому вікні) Facebook Натисніть, щоб надрукувати (Відкривається у новому вікні) Друк Більше Натисніть, щоб надіслати email посилання другу (Відкривається у новому вікні) Електронна адреса Навігація записів Барна справа Основи маркетингу