08 грудня у супермаркеті «SILVERLAND» було проведено практичне заняття на тему «Вивчення асортименту кондитерських товарів» з дисципліни Товарознавство продовольчих товарів у групах 311 та 312 викладачкою О. КЛЕПА. Заняття було проведено цікаво. Студенти мали можливість у діючому торговельному підприємстві детально вивчити асортимент, склад, споживні властивості, умови зберігання, розміщення та викладку цукристих кондитерських товарів (цукерок, карамелі, шоколаду, драже, ірису); фруктово-ягідних кондитерських товарів (мармеладу, пастили, зефіру); борошняних кондитерських виробів (печива, пряників, вафель, крекеру). Через наближення новорічних свят у супермаркеті представлений широкий асортимент подарункових наборів з різними видами кондитерських товарів. Студенти не тільки ознайомилися з асортиментом подарунків, але мали можливість проаналізувати викладку кондитерських товарів, як засіб реклами та оформлення інтер’єру торговельного залу до свят.
Студентка 311 групи Каміла БУЧИНА.