5 березня в супермаркетах «SILVERLAND» та «ЕПІЦЕНТР» успішно  пройшли практичні заняття на тему:  «Вивчення асортименту жирових товарів». Заняття з дисципліни Товарознавство продовольчих товарів у групах 311 та 312 проводила  викладачка О. КЛЕПА. Студентам було дуже цікаво в діючих торговельних підприємствах, адже практиканти мали можливість детально вивчити асортимент, склад, споживні властивості, умови зберігання  рослинних жирів: олій (соняшникової, маслинової), тваринних жирів (свинячого, яловичого). Студенти не тільки ознайомилися з асортиментом жирових продуктів, але й проводили аналіз складу, властивостей жирових продуктів згідно з товарознавчою класифікацією. Студенти відчули себе практичними працівниками і вміло застосовували набуті теоретичні знання під час виконання практичних завдань.

Студентка 312 групи Еріка ШВАРДАК

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *