Курс дисципліни «Технології» містить кілька блоків. Один із них – кулінарія. На таких заняттях можна сформувати вміння сервувати стіл, створювати та декорувати кенді-бар, робити різні канапки. Це важливо у повсякденні, коли треба допомогти батькам зустріти гостей. А ще, у кабінеті ресторанної справи, першокурсники готують різноманітні начинки та змагаються, хто швидше і акуратніше зліпить вареники. Студенти діляться на групи, щоб приготувати декілька цікавих варіантів, а потім усі куштують вареники в кожної команди: із картоплею, із сиром та навіть із варенням. Ця смакота завжди полонить естетикою та подачею: одразу видно, що студенти стараються.

Студентка 131 групи Христина ЗОЗУЛЯ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *