Закріпити на практиці теоретичні знання – це мета наших екскурсій. Круті заклади ресторанного господарства із задоволенням відчиняють свої двері для студентів МКФКБ. Робота адміністратора не легка і знати найменші дрібниці повинен кожен професіонал, який себе поважає. Етно – ресторан “Бограч” – приклад для наслідування. Тут адміністратор Світлана любʼязно розповідала  студентам 231 групи про те, як приймати замовлення на обслуговування груп туристів, як вирішувати конфліктні ситуації, як бути прикладом для всієї команди.

Отримані знання дуже знадобляться майбутнім рестораторам, адже в підручниках такого не напишуть.

Ольга БАРНА, студентка 231 групи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *