10 листопада, студенти 2-го курсу спеціальності «Ресторанне обслуговування» спробували показати свої знання на практиці.

За навчальною програмою дисципліни «Організація обслуговування» було передбачено практичне заняття на тему: «Відпрацювання прийомів сервірування тематичних столів».

 Заздалегідь було сформовано команди в яких приймали участь і студенти заочного відділення.

Учасники команд, отримали завдання  на різну тематику, домашнім завданням було підібрати необхідний посуд, прибори, столову білизну та естетично оформити тематичний стіл.

Студенти  проявили командний дух та справжню дружбу в групі. Подивіться, що у нас вийшло…

                                                     Викладач спецдисциплін: Химич Т.В.

GqjwYv5ykKY N8asnKAYYdI 2LO0sAGjohY

Mf6EAwCCiD4 CrZJ557nT-c

LoX6C5ryk1Q osk7ryXvYR0

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *