Для проведення нетрадиційних занять зі студентами спеціальності «Ресторанне обслуговування» було запрошено практичних працівників закладів ресторанного обслуговування міста Мукачеве.
Майстер-класи від професіоналів пролетіли як на одному диханні. Вони були сповнені професійних настанов і практичних порад майбутнім фахівцям сфери ресторанного бізнесу.
Гості розповіли про свій професійний шлях, секрети успіху в досягненні кар’єрного росту, ознайомили з сучасними вимогами до працівника сфери послуг.
Пан Евген вже багато років поспіль працює в кращому ресторані міста – «Міленіум». Метр відкрив секрети швидкого сервування столів та подавання страв одночасно на шість персон.
Генадій, бармен популярного пабу «Big Ben»,ділився своїм досвідом, різноманітними життєвими ситуаціями, які виникають у роботі бармена.
Потім спеціалістпрезентував приготування коктейлів класичними способами: білд, стир, шейк, леєр,котрі студенти мали змогу продегустувати.
Подібні заняття із запрошенням практичних працівників проводитимуться і в майбутньому, адже саме завдяки професійним навичкам студенти отримують максимум корисних знань.
Викладач спецдисциплін: Химич Тетяна Володимирівна